Tratament pentru par cu miere

Rufin Cosmetic

buc
3.00Lei
Masca de par cu miere este o metoda naturista de ingrijire a parului, foarte eficienta in hidratarea in profunzime a firului de par. O masca de par cu miere de albine este foarte hranitoare. Recomandata in special in conditii climaterice severe, masca de par este esentiala pentru tratarea unor probleme ale parului precum ingrasarea rapida, varfuri despicate sau aspect tern.
Masca de par cu miere de albine hraneste parul, ii reda stralucirea si vigoarea, imbunatatind supletea si calitatea firului de par.
Aplicati tratamentul pe par si lasati sa actioneze 2 minute, apoi clatiti bine parul.
vitamina A, C, E, vitamina B1 (tiamina), B2 (riboflavina), B3(niacina), B5 (acid pantotenic) si B6. In plus, mierea este foarte bogata in substante minerale (fier, calciu, fosfor, magnesiu,potasiu, sodiu) si antioxidanti.

Produse similare recomandate

Producator

Marca Swiss-o-Par a fost introdusa în anii ‚80.În prezent, produsele noastre sunt disponibile la retaileri germani din sanatate si frumusete (farmacii),magazine si supermarketuri, precum si în Austria, Elvetia, Polonia,Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, România si Ungaria.